Streaming Hits & Reality TV UK TV Pub Quiz Questions — 20 August 2026
Host script — questions, answers, and notes
Q1.What type of dog was Scooby Doo?
Answer: Great Dane
Q2.What is Father Ted`s Surname?
Answer: Crilly
Q3.Give the Christian name of The Fonz in the TV show Happy Days.
Answer: Arthur
Q4.What is the name of Wednesday Addams’ school in the TV series Wednesday?
Answer: Nevermore Academy
Q5.What was the name of the HBO series based on a video game, starring Pedro Pascal and Bella Ramsey?
Answer: The Last of Us
Q6.Which South Korean series became Netflix’s most-watched show in 2021?
Answer: Squid Game
Q7.Which actor played Geralt of Rivia from the fourth series of The Witcher?
Answer: Liam Hemsworth
Q8.What long-running UK TV soap celebrated its 40th anniversary in 2025?
Answer: Eastenders
Q9.Who hosts The Traitors UK?
Answer: Claudia Winkleman
Q10.Dusty Bin was a booby prize in which television show?
Answer: 321
