Cricket & Tennis Sport Pub Quiz Questions — 20 August 2026
Host script — questions, answers, and notes
Q1.In which sport could you find a Night Watchman?
Answer: Cricket
Q2.What is the second-highest possible checkout in a game of darts?
Answer: 167
Q3.In 1890, William Townley scored the first hat trick in an FA Cup final, whilst playing for which team?
Answer: Blackburn Rovers
Q4.What two possible scoring calls from the umpire can follow Advantage in a game of tennis?
Answer: Deuce or Game
Q5.What sport is played by the Minnesota Twins?
Answer: Baseball
Q6.What is the white ball called in a game of bowls?
Answer: Jack
Q7.Mr T appeared in which of the Rocky movies?
Answer: Rocky III
Q8.Sporting Braga play their league football matches in which country?
Answer: Portugal
Q9.What fence could you sit on at Aintree?
Answer: The Chair
Q10.Who is the only man to captain England whilst playing in football's Third Division?
Answer: Ian Botham
