Science & Nature & Art & Culture General Knowledge Pub Quiz Questions — 20 August 2026
Host script — questions, answers, and notes
Q1.Which supermarket chain introduced the fashion label, George?
Answer: ASDA
Q2.The singing of the song Blue Moon can be heard by which football fans?
Answer: Manchester City
Q3.Which newspaper did Lord Beaverbrook take over in 1916?
Answer: Daily Express
Q4.Where would a Spanish lady wear her mantilla?
Answer: Head/Shoulders
Q5.How many seconds do you get to work out your answers on Countdown
Answer: 30 seconds
Q6.On which animal would you normally use a curry comb
Answer: Horse
Q7.Carrots are rich in which vitamin?
Answer: Vitamin A
Q8.The Green Car Crash is a 1963 painting by which artist?
Answer: Andy Warhol
Q9.The skunk is a major carrier of which disease?
Answer: Rabies
Q10.Which way does the King's head face on a UK postage stamp - left or right
Answer: Left
